پروفایل من
احمدی
تماس با من
نویسنده وبلاگ
آرشیو وبلاگ
سایت های مفید
نخستین لپ تاپ سه بعدی جهان بدون نیاز به عینک نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/۱٧

 

شرکت توشیبا لپ تاپ جدید اش را با نام Qosmio F750 معرفی کرده است. این کامپیوتری با نمایشگر سه بعدی است که برای دیدن تصاویر آن نیاز به استفاده از عینک مخصوص ندارید…


شرکت توشیبا یکی از پیشگامان در ساخت نمایشگرهای سه بعدی است که نیاز به عینک مخصوص ندارند و قبلا نمایشگر ساخت این شرکت را روی نیتندو ۳DS دیده بودیم. حالا این نخستین لپ تاپ در جهان است که به چنین نمایشگری مجهز شده است. ‏

جالب اینجا است که این نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با کیفیت تمام اچ دی می تواند تصاویر دو بعدی و سه بعدی را همزمان نشان بدهد. به این معنی که می توانید در یک پنجره تصویری دو بعدی ببینید و در یک پنجره دیگر ویدیویی سه بعدی تماشا کنید. ‏

یک دوربین اچ دی هم در این لپ تاپ تعبیه شده که حرکات شما زیر نظر میگیرد و تصاویر سه بعدی را مناسب با زاویه دیدتان تنظیم می کند. ‏

این لپ تاپ از ماه اگوست با قیمتی حدود ۲۱۰۰ دلار واراد بازار خواهد شد. ‏

منبع: گروه کمونه

بازگشت

لینک      نظرات ()      

برنج قهوه ای مغذی تر از برنج سفید است. نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: به برنجی که زیاد ساییده و صیقلی شده باشد برنج سفید می گویند که قسمت عمده ای از مواد مغذی این برنج در هنگام فرآیند سبوس گیری از بین می رود. «اصغری» افزود: برنج سفید فاقد مواد مغذی است و مصرف زیاد آن ممکن است عوارضی مثل یبوست و در طولانی مدت کمبود ویتامین B را در پی داشته باشد. وی ادامه داد:جایگزین کردن برنج سبوس دار یا قهوه ای تا حد زیادی این مشکل را برطرف می کند. به گفته وی مصرف برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید هستند و مبتلایان به افزایش فشار و تری گلیسرید خون مفید است.

منبع: خراسان جنوبی  شماره انتشار 17837

بازگشت

لینک      نظرات ()      

خواص برنج قهوه ای و تفاوت آن با برنج سفید نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

                                                                                 
تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند.
حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.
در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ، 90 درصد ویتامین ب6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.

مواد مغذی موجود در یک لیوان برنج پخته شده ی سفید و قهوه ای:
 
                                                 برنج سفید                  برنج قهوه ای
 
کالری                                              266                          218
پروتئین (گرم)                                   5                              5/4
کربوهیدرات (گرم)                            6/58                         8/45
فیبر (گرم)                                       5/0                           5 /3 
چربی (گرم)                                    4/0                           6/1
اسیدهای چرب غیراشباع (گرم)      1 /0                           6/0
کلسترول (میلی گرم)                        0                              0
 

خواص برنج قهوه ای
برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.
یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده در حدود 3/27 درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین می کند. سلنیوم یکی از اجزای اساسی سوخت و ساز بدن می باشد، برای مثال در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدی شرکت می کند، نوعی آنتی اکسیدان می باشد و وظیفه ایمن سازی بدن را بر عهده دارد. سلنیوم با کمک ویتامین E نقش آنتی اکسیدانی خود را کامل می کند. سلنیوم نه تنها برای مقابله با سرطان مهم است، بلکه برای بیماری های قلبی، کاهش علامت های تنگی نفس و درد و همچنین تسکین ورم و التهاب مفاصل بسیار مفید می باشد.

برنج قهوه ای از آنجا که دارای مقدار زیادی فیبر و سلنیوم می باشد، برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسیار مفید می باشد.

منبع:سایت کالری

بازگشت

لینک      نظرات ()      

ارزش غذایی برنج نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

برنج از غلات بسیار مغذی و پُر مصرف ‌ترین غذای دو سوم جمعیت جهان محسوب می ‌شود. ویژگی‌ های خاص برنج، آن را به یک ماده‌ی غذایی پُر مصرف، برای تأمین نیازهای غذایی تبدیل کرده است.
هر نیم لیوان برنج سفید حاوی ۱۰۳ کالری و هر نیم لیوان برنج قهوه‌ای حاوی ۱۰۸ کالری است. برنج فاقد چربی، کلسترول، گلوتن  و سدیم می‌باشد. هضم این ماده‌ی غذایی بسیار آسان است.
ارزش ترکیبات تشکیل ‌دهنده‌ ی برنج:
کربوهیدرات‌ها
کربوهیدرات‌ های ساده و پیچیده‌، بخش مهمی از رژیم غذایی فرد را تشکیل می ‌دهند. بیشترین مقدار انرژی بدن از این منبع غذایی تامین می ‌شود. حداقل نیمی از کالری مصرفی، باید از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برنج تأمین گردد. قندها، نشاسته و فیبرها نیز اشکال دیگری از کربوهیدرات‌ها هستند.
کربوهیدرات‌های ساده، قندهایی مانند گلوکز، فروکتوز، لاکتوز و ساکاروز هستند و از کربوهیدرات‌های پیچیده می ‌توان به نشاسته، گلیکوژن و فیبرها اشاره کرد. این ترکیبات، به شکل زنجیر طویلی متشکل از کربوهیدرات‌های ساده مثل گلوکز هستند. شکل ذخیره‌ای کربوهیدرات‌ها در گیاهان، به‌ صورت نشاسته و در انسان به ‌صورت گلیکوژن می ‌باشد.
برنج دارای کربوهیدرات زیادی است(۳/۳۲- ۵/۲۵ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ گرم برنج پخته).در واقع ۹۰ درصد کالری برنج ناشی از کربوهیدرات آن است و در هرم غذایی جزء گروه “نان و غلات” محسوب می شود.
فیبر رژیمی
تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف حداقل ۲۵ گرم فیبر در روز، خطر ابتلا به بیماری‌ های مزمن را کاهش می ‌دهد.
غذاهای غنی از فیبر، به بهبود عملکرد روده‌ها  کمک کرده و درصد ابتلا به بیماری‌ های روده‌ای را کاهش می ‌دهد.
یک دوم فنجان برنج سفید حاوی ۳/۰ گرم فیبر رژیمی است، در حالی که همین‌ مقدار برنج قهوه‌ای حاوی ۸/۱ گرم فیبر رژیمی می ‌باشد (تصویر بالا برنج سفید و قهوه ای را نشان می دهد).
پروتئین
پروتئین‌های موجود در رژیم غذایی، اسیدهای آمینه ‌ی لازم را برای ساخت و نگهداری بافت‌ها، آنزیم‌ها و برخی هورمون‌های بدن فراهم می‌ آورند. بسیاری از عوامل تنظیم ‌کننده‌ی فرآیندهای بدن، پروتئینی هستند. ضمناً این ترکیبات می ‌توانند به عنوان منبع انرژی عمل کنند.
پروتئین‌ها از زنجیره‌هایی با واحدهای اسید آمینه ‌ای تشکیل شده اند. بدن انسان قادر به ساخت اسیدهای آمینه‌ ی ضروری نمی‌ باشد. به این دلیل این دسته از اسیدهای آمینه‌، باید از طریق رژیم غذایی وارد بدن شوند. در حین ساخت پروتئین در بدن، حضور هر ۸ اسید آمینه ‌ی ضروری به شکل همزمان ضروری است.
اگر چه برنج منبع غنی ‌ای از پروتئین به ‌شمار نمی ‌رود(۵/۲- ۲ میلی ‌گرم پروتئین در هر فنجان برنج پخته)، ولی کیفیت پروتئینی آن از سایر غلات بالاتر می ‌باشد.
ارزش بیولوژیکی، معیاری برای سنجش کیفیت پروتئین است و بیان می کند که چه مقدار از نیتروژن موجود در پروتئین خورده شده، در بدن حفظ می ‌شود.
کامل ‌ترین پروتئین غذایی با چنین استانداری (ارزش بیولوژیکی برابر ۱۰۰)، پروتئین تخم ‌مرغ  می ‌باشد که به‌ عنوان پروتئین مرجع توسط FAO* (سازمان جهانی خواربار و کشاورزی) در نظر گرفته شده است.
ارزش بیولوژیکی پروتئین برنج، ۸۶ است. برای مثال، ارزش بیولوژیک پروتئین فیله‌ ی ماهی  ۹۰- ۷۵ و پروتئین ذرت  ۴۰ می‌باشد.
پروتئین‌های که ارزش بیولوژیکی بالای ۷۰ دارند، به ‌عنوان پروتئین‌هایی با کیفیت قابل قبول در نظر گرفته می‌ شوند.
چربی
برنج حاوی مقدار بسیار ناچیزی چربی می باشد(۲/۰ گرم چربی در یک دوم فنجان برنج سفید پخته شده). بدن انسان قادر است تمام اسیدهای چرب (واحد تشکیل‌‌دهنده چربی) مورد نیاز خود، به جز اسید لینولئیک را بسازد. این اسید چرب (اسید لینولئیک) حدود ۳۰ درصد از کل اسیدهای چرب موجود در برنج را شامل می ‌شود.
برنج فاقد کلسترول  است (کلسترول خاص چربی‌های حیوانی است) و با توجه به درصد بسیار پایین چربی، یک غذای فوق‌العاده در تمام رژیم‌های غذایی محسوب می ‌گردد.

منبع: سایت تک رنگ اطلاع رسانی

بازگشت

 

لینک      نظرات ()      

لبنیات 'می تواند باعث پیشگیری از دیابت شود' نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

چربی موجود در این لبنیات منبع خوبی برای اسید ترانس-پالومیتولئیک است

محققان می گویند به نظر می رسد یک ماده طبیعی که در لبنیات وجود دارد در مقابل بیماری دیابت از بدن محافظت می کند.

اسید ترانس-پالمیتولئیک در شیر، پنیر، ماست و کره پیدا می شود اما بدن قادر به ساختن آن نیست.

مطالعه ای به روی بیش از 3700 نفر نشان داد که میزان بالاتر اسید ترانس-پالمیتولئیک با میزان پایین تر ابتلا به دیابت نوع 2 در افراد مربوط می شود.

خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در کسانی که بالاترین میزان این ماده را در بدن خود داشتند 60 درصد کمتر بود.

دکتر داریوش مظفریان سرپست این تحقیقات نوشت: "میزان این ارتباط بسیار چشمگیر است. این تحقیقات نماینده تفاوتی با ضریب 3 در ابتلا به دیابت در میان افرادی است که بالاترین میزان از این نوع اسید چربی را در خون خود دارند."

میزان توصیه شده

دیپا ختری، مشاور کلینیکی مرکز دیابت بریتانیا، گفت: "مردم نباید یافته های این مطالعه را مجوزی برای فراتر رفتن از میزان توصیه شده لبنیات برای جلوگیری از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 محسوب کنند."

او افزود: "شیر و محصولات لبنی می تواند چربی زیادی داشته باشد، که اگر در مصرف آن افراط شود می تواند به اضافه وزن منجر شود. بنابراین مصرف محصولات لبنی کم چربی تر قابل توصیه است."

کارشناسان می گویند برای اینکه معلوم شود آیا این اسیدها می توانند در جلوگیری از دیابت نوع 2 نقش داشته باشند یا نه به تحقیقات بیشتری نیاز است.

آنها همزمان توصیه می کنند که همه افراد چه مبتلا به دیابت باشند چه نباشد، باید یک رژیم غذایی متوازن و سالم را دنبال کنند؛ که منظور رژیمی با چربی، نمک و شکر کم و مقدار زیادی میوه و سبزیجات است.

توصیه نمی شود که مردم برای جلوگیری از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 میزان مصرف فقط یکی از انواع مواد غذایی را افزایش دهند.

در مطالعه تازه سلامت داوطلبان طی یک دوره 20 ساله زیر نظر گرفته شد.

نتایج نشان داد که میزان بالاتر اسید ترانس-پالمیتولئیک در خون با میزان سالمتر کلسترول خون، میزان انسولین و حساسیت انسولینی، حتی وقتی که سایر عوامل محاسبه شد، مرتبط است.

کارشناسان تخمین می زنند که بیش از دو میلیون و 300 هزار نفر در بریتانیا به دیابت نوع 2 مبتلا باشند. تا نیم میلیون نفر دیگر در این کشور مبتلا به این بیماری هستند اما از آن خبر ندادند.

منبع:سایت بی بی سی

بازگشت

لینک      نظرات ()      

ابتلا به دیابت دو برابر شده است نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

تحقیق دانشگاهی: نرخ ابتلا به دیابت دو برابر شده است


دیابت نوع دوم با چاقی مفرط مرتبط دانسته می شود

نتایج یک تحقیق دانشگاهی که در نشریه پزشکی "لنست" منتشر شده حاکی از آن است که شمار افراد مبتلا به دیابت (مرض قند) از سال ۱۹۸۰ میلادی تا کنون دو برابر شده است.

محققان امپریال کالج لندن و دانشگاه هاروارد در آمریکا با تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مبتلایان به این بیماری در نقاط مختلف دنیا، و با استفاده از شیوه های آماری به چنین نتیجه ای رسیدند.

در این تحقیق مشخص شد که شمار کلی افراد مبتلا به نوع کشنده دیابت از ۱۵۳ میلیون نفر به ۳۴۷ میلیون افزایش یافته است.

نویسندگان این مقاله در نشریه لنست خواستار تشخیص و درمان بهتر این بیماری به منظور جلوگیری از افزایش تعداد مبتلایان شدند.

البته در بخشی از این مقاله آمده است که این آمار تا ۷۰ درصد به دلیل افزایش طول عمر افراد مبتلا به دیابت حاصل شده است.

بنابر یافته های این تحقیق، افزایش موارد ابتلا به دیابت در جزایر اقیانوس آرام بیشتر مشهود بوده است. در این گزارش آمده که در جزایر مارشال یک سوم زنان به دیابت مبتلا هستند.

مجید عزتی، یکی از محققان امپریال کالج لندن به بی بی سی گفت: "تقریبا در سراسر جهان دیابت در حال تبدیل شدن به یک بیماری عامه و فراگیر است".

آقای عزتی در این مورد می افزاید: "در صورتی که طرح های بهتری برای تشخیص افراد مبتلا به قند خون بالا و کمک به آنها برای کنترل وزن ارائه نشود، دیابت همچنان مشکل عمده سیستم های درمانی در سراسر جهان خواهد بود".

دیابت کنترل قند خون را دچار اختلال می کند، که این موضوع به نوبه خود منجر به آسیب رسیدن به کلیه ها و نابینایی می شود. این وضعیت همچنین بیماری های قلبی و سکته را نیز در پی خواهد داشت.

در میان کشورهای توسعه یافته جهان آمریکا بالاترین میزان شیوع بیماری دیابت را به خود اختصاص داده است.

موارد شیوع این بیماری در کشورهای غرب اروپا نسبتا کمتر است.

این تحقیق که با همکاری سازمان بهداشت جهانی انجام شده نشان می دهد که نرخ ابتلا به دیابت در اکثر نقاط جهان یا افزایش یافته و یا تغییری نکرده است.

همچنین اعلام شده است که هزینه صرف شده برای داروهای مرتبط با دیابت که در حال حاضر50 میلیارد دلار در سال گزارش شده، احتمالا تا سال ۲۰۱۵ میلادی به 63 میلیارد دلار خواهد رسید.

منبع: سایت بی بی سی

بازگشت

لینک      نظرات ()      

برنج سفید خطر دیابت را افزایش می دهد نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/٦

بیش از 70 درصد برنجی که در کشورهای پیشرفتهمصرف می شود از نوع برنج سفید است

نتیجه تحقیقاتی که پژوهشگران دانشگاه هاروارد در آمریکا انجام داده اند نشان می دهد که مصرف برنج سفید خطر ابتلا به بیماری دیابت (مرض قند) را افزایش می دهد.

در گزارشی در این باره که در نشریه آمریکایی Archives of Internal Medicine انتشار یافته، گفته شده استفاده از برنج قهوه ای و نان سبوس دار خطر مبتلا شدن به دیابت را یک سوم کاهش می دهد.

تهیه کنندگان گزارش می گویند از آنجا که برنج سفید بالارفتن قند خون را سریع تر می کند، خطر دیابت افزایش می یابد.

ولی برنج قهوه ای و مواد غذایی سبوس دار، در مقایسه با برنج و آرد سفید سالم تر هستند چون جذب این غذاها در بدن و تبدیل آن به قند خون با سرعت کمتری صورت می گیرد.

تحقیقاتی که در این باره بر روی دویست هزار آمریکایی صورت گرفته بود نشان می داد مصرف برنج سفید با دیابت نوع 2، ارتباط دارد.

با در نظر گرفتن سن این افراد و سایر عواملی که خطر دیابت را افزایش می دهد، چنین نتیجه گیری شد که خطر ابتلا به دیابت در کسانی که در هفته پنج نوبت یا بیشتر در حدود 150 گرم برنج می‌خورند، در مقایسه با کسانی که کمتر از یک نوبت در هفته برنج مصرف می کنند، 17 درصد افزایش می یابد.

ولی این تحقیقات نشان می داد که خوردن برنج قهوه ای اثر معکوس دارد و موجب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، می شود.

تهیه کنندگان گزارش با توجه به نتایج این بررسی می گویند چنانچه شخص به جای یک سوم برنج سفیدی که مصرف می کند برنج قهوه ای مصرف کند، خطر دیابت نوع2، را 16 درصد کاهش می دهد.

ترکیب مواد غذایی

دکتر کی سان، از پژوهشگرانی که در این تحقیقات شرکت داشته، می گوید نگاهی به ترکیب مواد غذایی این یافته ها را توجیه می کند.

برنج قهوه ای مانند سایر مواد غذایی فرآوری نشده، از نظر فیبر غنی است و انرژی اش را به تدریج پخش می کند.

ولی برنج سفید تمام سبوس و جوانه اش در جریان آسیاب کردن از بین رفته است و در نتیجه شاخص گلایسیمیک GI (سرعت جذب غذا در بدن و تبدیل به قند در خون) آن در مقایسه با برنج قهوه ای بیشتر است.

کارشناسان توصیه می کنند که دست کم نیمی از کربوهیدراتی که شخص مصرف می کند باید از غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای تامین شود.

بیش از 70 در صد برنجی که در کشورهای توسعه یافته مانند آمریکا و بریتانیا مصرف می شود از نوع برنج سفید است.

دکتر ویکتوریا کینگ از مرکز دیابت بریتانیا، می گوید از آنجا که تحقیقات مورد بحث با اتکا به پرسشنامه ها و اظهارات خود مردم صورت گرفته نمی شود در باره این که مصرف چه مقدار غلات سبوس دار، از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می کاهد، توصیه قاطعی کرد.

دکتر کینگ می افزاید: "بهترین راه برای جلوگیری از دیابت نوع 2، فعالیت و رژیم غذایی سالمی است که بر اساس آن شخص چربی، نمک و قند کمتری مصرف کرده و در مقابل سبزیجان و میوه بیشتری مصرف می کند.

 

منبع: سایت بی بی سی

بازگشت

لینک      نظرات ()      

مغز خنک، خواب خوب نویسنده: احمدی - ۱۳٩٠/٤/۱

مغز خنک، خواب خوب

تقلا برای خوابیدن بعد از یک روز خسته کننده...ممکن است سرشماری گوسفندان یا حتی خوردن قرصهای خواب هم چندان موثر نباشند. اما پژوهشگران دانشکده پزشکی پیتز بورگ در آخرین کنفرانس "خواب" سال 2011 روش جالبی را برای درمان بیخوابی پیشنهاد کردند: خنک کردن مغز!

آنها یک کلاه پلاستیکی خنک کننده ابداع کرده اند که قسمتهای پیشانی را می پوشاند و با پایین آوردن دمای مغز می تواند به خواب سریعتر فرد کمک می کند. در تحقیقی که آنها بر روی افراد عادی و بیمارانی که از بیخوابی رنج می بردند انجام دادند، ، افراد بیخواب بعد از پوشیدن این کلاه خاص، بطور میانگین در زمان 13 دقیقه به خواب رفتند، یعنی زمانی برابر با افراد سالم.

دانشمندان فکر می کنند این کلاه با پایین آوردن دمای مغز باعث کاهش سوخت و ساز آن (بخصوص در ناحیه پیشانی مغز) می شود و به خواب سریعتر و راحت تر فرد کمک می کند. هنوز این کلاه ها به صورت تجاری وارد بازار نشده اند، همچنین عوارض احتمالی استفاده از آنها نیز هنوز مشخص نشده است؛ مثلا معلوم نیست که آیا استفاده از این کلاهها باعث تشدید علائم افراد مبتلا به سینوزیت خواهد شد یا نه.

منبع: سایت نارنجی

بازگشت

لینک      نظرات ()      

مطالب اخیر
کلمات کلیدی وبلاگ
دوستان من